REFORMA L24

Projecte
Reforma interior d’habitatge 
Emplaçament
Barcelona
Client
Privat
Superfície 
40,20 m2
Any
2018
Estat
Obra acabada

Memòria

Es tracta d’un habitatge de dimensions reduïdes al qual se li vol renovar la imatge interior. Els acabats es troben en bon estat, però envellits, i la distribució està poc optimitzada, donada la poca superfície de què disposa. D’altra banda, aquest habitatge té accés privatiu a part del terrat de l’edifici, en el qual també s’hi actuarà per donar-li valor a un espai actualment infra-utilitzat.

Abans de la intervenció, l’habitatge disposa d’un estar-menjador amb una cuina encabida en un espai molt reduït, una habitació, un bany i una petita sala per al calentador d’aigua amb accés des de l’habitació. El projecte busca simplificar i regularitzar la distribució així com dotar l’habitatge de millor equipament i instal·lacions. Es renova el terra, les fusteries i els acabats de les parets al mateix temps que es deixen les bigues de fusta vistes en el nou espai d’estar-cuina-menjador. A la resta de l’habitatge es col·loca un fals sostre per facilitar el pas d’instal·lacions. Al terrat, la intervenció es basa el desbrossat de l’espai i la instal·lació d’un nou entarimat de fusta.

Estat previ

Renders

Estat reformat

COL·LABORACIONS

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad