LMDarquitectura és un despatx d’arquitectura especialitzat en la realització de projectes, tant d’obra nova com de rehabilitació, buscant sempre la creació d’espais saludables amb un gran confort i una alta eficiència energètica.

El nostre símbol i origen del nostre nom, la lambda, ens permet conèixer la conductivitat tèrmica d’un material. Aquest valor mesura la capacitat aïllant de qualsevol element que intervé en la construcció, característica essencial per a poder aconseguir que un edifici sigui eficient a nivell energètic.

Cada projecte l’entenem com una oportunitat d’oferir al client la solució que més s’ajusti a les seves necessitats tot acompanyant-lo i assessorant-lo durant el procés de disseny i execució. Eduard Balcells, fundador, treballa en col·laboració amb tècnics especialitzats en els diferents àmbits que intervenen en un projecte arquitectònic per tal d’oferir al client el millor servei possible.  

edu-8_retallada

Eduard Balcells

Fundador

Arquitecte per la UPC-ETSAB 

COAC 73.128

Postgrau en Arquitectura Bioclimàtica i Certificacions – UPC

Dissenyador Passivhaus

Soci Plataforma de Edificación Passivhaus

Després de l’experiència obtinguda treballant en diferents estudis d’arquitectura i empreses del món de la construcció amb fusta, Eduard Balcells aposta per una arquitectura eficient i sostenible amb el referent de la certificació Passivhaus com a mètode de treball per tal de promoure una arquitectura més respectuosa amb el medi ambient.

COL·LABORADORS

eduard@lmdarquitectura.com

623003230

Carrer St. Josep 31 – 08202 Sabadell

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad