REFORMA INTEGRAL C49

Projecte
Reforma integral d’edifici entre mitgeres
Emplaçament
Sabadell
Superfície 
393,83 m2
Client
Privat
Any
2019
Estat
Obra acabada
Memòria
Es tracta d’un solar en sòl urbà consolidat, amb una edificació existent desenvolupada en planta baixa i planta primera amb forma allargada i estreta, disposada en cantonada. Actualment, l’edifici disposa d’entrada pels dos carrers als que té façana. La planta baixa conté una zona antigament destinada a comerç, l’escala de comunicació interior, la zona de dia de l’habitatge unifamiliar i una zona posterior que havia estat utilitzada com a aparcament. La planta primera es destina a zona de nit de l’habitatge mentre que l’espai sota coberta actualment no és accessible.
El projecte contempla la reforma i ampliació de l’edifici per a obtenir finalment 4 habitatges. Es mantenen els forjats existents, i s’enderroca la coberta per aixecar-la fins als 10.30 m que permet la normativa. L’escala de comunicació entre plantes s’inverteix i es perllonga una planta més. La façana es recomposa totalment a nivell de forats i revestiment per adequar-la al nou programa funcional i complir també amb els criteris que defineixen les construccions tradicionals del segle XIX.
El nou accés a l’edifici es situa al seu centre aproximat de la façana més llarga. La planta baixa contindrà dos habitatges, un a cada costat de l’escala comunitària, mentre que cada una de les plantes superiors disposarà d’un sol habitatge. 

Estat previ

Fotomuntatge

Obra

Estat reformat

COL·LABORACIONS

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad