HABITATGE PASSIU EB8

Projecte
Habitatge unifamiliar aïllat
Emplaçament
Ametlla del Vallès
Client
Privat
Any
2020
Superfície
280 m2
Estudi Preliminar Passivhaus 
Demanda Calefacció: 15 kWh/m2
Demanda Refrigeració: 7 kWh/m2a
Memòria
Aquest projecte se situa en una parcel·la a les afores del municipi en contacte amb una zona boscosa i un petit torrent  a la part posterior.
L’edifici es col·loca buscant la millor orientació respecte la trajectòria solar al mateix temps que disposa les principals peces en relació a l’espai exterior i la piscina. La forma en T permet a l’habitatge distribuir-se en relació tant amb la zona útil de la parcel·la com amb la part posterior, on el pendent és més pronunciat i la presència d’arbrat és més abundant.
A petició del client, l’habitatge es distribueix completament en planta baixa. La zona de dia, amb un únic espai diàfan que conté la sala, cuina i menjador, permet separar la zona d’accés de la zona de jardí vinculat a la piscina, mentre que la zona de nit, disposa de 3 habitacions en relació a la piscina i l’estudi i altres peces de servei se situen amb obertures cap a la zona boscosa.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad