REFORMA PP12

Projecte
Reforma interior d’habitatge
Emplaçament
Barcelona
Superfície
233 m2
Client
Privat
Any
2019
Estat
Obra acabada
Memòria
Es tracta d’un habitatge amb una estructura tradicional dels pisos de l’eixample de Barcelona amb dos patis interiors laterals mancomunats amb les finques veïnes i d’un pati central al costat de l’escala de comunicació vertical i l’ascensor. Els espais principals més nobles s’ubiquen a les dues façanes, i les peces de servei, la cuina i el bany en el tram central de la planta, vinculades als patis laterals.
La jerarquia dels espais també es troba palesa en les ornamentacions dels sostres, que tenen motllures de diferents composicions i formes. Pel que fa al paviment, està fet a base de peces de gres de petit format amb uns patrons també clàssics de l’època que es troben en molt bon estat. Aquest elements es conserven i restauren donat el seu valor historico-artístic.
L’objectiu del projecte és el de fer una renovació general de l’habitatge dotant-lo de nous espais de vestidors vinculats a les noves habitacions. També es genera un gran espai diàfan d’estar-menjador i es reubica la cuina i se li dóna més protagonisme obrint-la a l’espai de circulació principal de l’habitatge. També es renoven completament els banys i les instal·lacions.

Estat previ

Estat reformat

COL·LABORACIONS

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad