Setmana de la Conferència Espanyola Passivhaus

Els dies 21, 22, 23 i 24 d’octubre tindrà lloc la 13a Conferencia Espanyola Passivhaus, aquest any celebrada a la ciutat de Murcia.
Es tracta l’esdeveniment anual de referència per a tot el sector de la construcció passiva amb segell Passivhaus. Organitzada per la Plataforma de Edificación Passivhaus (PEP), aquesta conferència serveix de punt de trobada per a especialistes de tot el territori per tal de promoure i compartir tots els avenços, novetats i casos pràctics vinculats a la certificació Passivhaus.

Amb aquest motiu, el diari La Verdad de Múrcia entrevista a l’arquitecte Bruno Gutiérrez Cuevas, president de PEP. Us en recomanem la lectura per tal d’aprofundir una mica més en el món de l’arquitectura passiva i tots els beneficis que comporta tant per a l’usuari com per al medi ambient.

Podeu llir-la en el següent enllaç. Esperem que us resulti interessant.

Si us plau, seguiu i agrada:

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad