Barcelona capital mundial de l’arquitectura el 2026

Barcelona acollirà el Congrés de la Unió Internacional d’Arquitectes (UIA) i serà Capital Mundial de l’Arquitectura UIA-UNESCO l’any 2026.

Des del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya (CSCAE) i el COAC, s’ha promogut la candidatura de la ciutat la qual va ser acceptada al gener del 2020. Finalment, la ciutat comtal ha estat nomenada guanyadora per davant de l’altra competidora, la ciutat xinesa de Beijing.

Des del Jocs OIímpics del 1992, Barcelona no ha deixat d’apostar per fer-se un lloc en al mapa mundial promovent la cultura com a motor de socialització i creixement. Aquesta vegada, l’arquitectura pren el protagonisme per liderar els grans debats que s’hauran d’afrontar en el s.XXI.

Podeu veure la notícia completa en el següent enllaç:

https://www.arquitectes.cat/ca/coac/noticia/barcelona-capital-mundial-arquitectura-congres-uia

Si us plau, seguiu i agrada:

Deixa un comentari

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad